Hei,

Olen Sami Raunio, jolla liikunta on ollut suuri osa elämää.

Olen halukas auttamaan jokaista, jolla on unelma tulevasta ja halu ryhtyä saavuttamaan oman unelman. Kokonaisvaltaisen kehon hyvinvoinnin tärkeys elämässä on ilo elämänlaadulle.

Oma urheilutaustani on pääsääntöisesti salibandy, jääkiekko ja jalkapallo, mutta kokonaisvaltainen ja monipuolinen harjoittelu on koostunut useista laijesta. 

Urheilutaustani kesti yli 20 vuotta ja sen tuoman näkemyksen ja kokemuksen turvin uskon pystyväni antamaan apua urheilijoille, kokonaisvaltaisella tasolla valmennuksesta hierontaan.

Valmentaminen salibandyssä on tuonut oman näkemyksen ja tiedon harjoittelusta, jotka auttavat minua työssäni.

Hierojana olen Valviran rekisterissä oleva laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö. Valmistuin koulutetuksi hierojaksi 2013 Porvoon hierojakoulusta urheiluhierojalinjalta. Hierontaan olen tutustunut oman urheilutaustani kautta ja sain kipinän uuteen ammattiini siirtymiseen sen kautta.

Olen lisäkouluttautunut Personal Traineriksi tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Valmistuin 2016 Trainer4you koulutuksesta. Lisäksi kouluttauduin 2016 Fibaco ohjaajaksi, jonka suoman näkemyksen ja taidon avulla pystyn entistä paremmin perehtymän ihmisen kehon toimintaan ja liikkuvuuteen. Näiden kahden koulutuksen avulla pystyn paremmin kokonaisvaltaiseen opastamiseen ja ohjaamiseen.

Näiden erilaisien oppien avulla uskon antamaan tietoa ja opastamaan asiakkaitani elämän kestäväksi matkaksi ja hyväksi kokonaisuudeksi!

Ennen kaikkea kuitenkin tulen hoitamaan, ohjaamaan ja valmentamaan kaiken ikäisiä henkilöitä. Ei tarvitse olla urheilutaustaa, jotta voi tulla asiakkaakseni. Jokaista asiakasta hoidan parhaaksi näkemälläni ja uskomallani tavalla. Asiakkaan kanssa keskustelu on kuitenkin lähtökohta ja yhteisellä päätöksellä etenemme suunnitelmallisesti.

Pyrin keskittymään jokaiseen asiakkaaseen hänen omien tarpeiden mukaisesti ja palvelemaan, jokaista asiakasta omana yksilönä.

Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleeksi ja autetuksi!15174679_1125695550879034_1133066366_n

Ystävällisesti

Sami 

cropped-15218400_1125695790879010_32074531_n.jpg